Szolgáltatásaim

 OJ  EnJ  TnJ

 

A fenti három szolgáltatás mind más célt szolgál.

 

Az online (Skype-on, vagy Facebook-on keresztül) történő oktatás fő előnye, hogy bárhonnan, bármikor, könnyen igénybe vehető, és egy olyan profi képzésben részesülhetsz, amely biztosan segít megszerezni a számodra szükséges nyelvi tudást. Akár privát, akár csoportos oktatásban is részt vehetsz, teljesen egyedülálló bérlet-kedvezményekkel.

A hétvégi egynapos kurzusok Budapesten kerülnek megszervezésre. Ez a program kimondottan csoportos szervezésű, és fő célja a japán nyelvű kommunikáció begyakorlása egy élő szituációban. Ezek az 5 órás programok csupán alkalmanként vannak megszervezve, és ezekről többek között Facebook-eseményként értesülhetsz, ezért érdemes követned a Facebook-oldalamat.

A többnapos vidéki nyelvtáborok legalább 2-3 éjszakás, intenzív képzések, amelyre nem csupán nyelvtanulókat, hanem japán származású vendégeket is várunk, így lehetőséged nyílik akár napi 24 órában használni a nyelvet. A táborok természetesen nem csupán a napi 6 órás képzéssel, hanem sok vidám szórakozással is várja a résztvevőit. A legközelebbi tábor 2019. április hónapra van tervezve, de az esemény szintén a Facebook-on lesz majd meghirdetve.

 

Tárhelyszolgáltató: MikroVPS

Az oldal adatai

Az oldal tulajdonosa: Györkei Máté
Telefon: 06-70 / 357-9213
Budapest, 1157. Kőrakás park 19.

 

 

Készítette: Kiss Zsolt