Online (Skype-os) japán nyelvórák általános leírása

***  Ingyenes online próbaóra 20 percben!!!  ***

Szeretnél japán nyelvet tanulni, de messze vidéken élsz, ahol nincs lehetőséged magántanárt találni? Avagy külföldön dolgozol, ám szeretnél magyar anyanyelvű japán nyelvtanártól tanulni? Esetleg az időbeosztásod nem engedi, hogy eljárj egy japán nyelvkurzusra? Nos, akkor az online történő, Skype-on keresztüli japán nyelvóráim épp a legmegfelelőbbek Számodra! Spórold meg a nyelvórákra járás utazási idejét, és tanulj velem, bárhol is jársz éppen! Vedd igénybe ingyenes online próbaórámat is 20 percben, amelynek célja, hogy megismerhessük egymást, megbeszélhessük japános céljaidat, és megtapasztald, hogy online felületen is ugyanolyan hatékony lehet a tanulás, mint személyesen. Ezen kívül a próbaóra alatt egy általad választott japán nyelvtan tömör ismertetése, és közös gyakorlása történik. Próbaórára történő jelentkezés kizárólag telefonos hívással lehetséges.

Az online japán oktatás árai:

Az alábbi táblázatban foglaltam össze neked az online japán oktatásom óráinak és bérleteinek árait. A kiváltott bérletek legfeljebb 5 hétig érvényesek.

Hogyan képzeljem el magát a Skype-os nyelvórát?
skype 001Magát a nyelvórát hasonló módon fogod megtapasztalni, mintha személyesen látogatnál el a magán tantermembe. Az oktatáshoz web-kamerát és fali táblát használok, tehát az egész óra épp ugyanúgy fog zajlani, mint egy személyes találkozáskor, egy magán tanteremben. Csoportos óra esetében rajtam kívül diáktársadat is hallhatod, miközben részt vesznek az órán. Az ilyen órákat csoportos Skype-beszélgetéssel tudjuk megvalósítani.

 

Milyen könyv, vagy jegyzet szükséges az órákra?
Nem kell beszerezned semmilyen tankönyvet, ugyanis az elmúlt 10 évben különleges, saját készítésű, egyedülálló jegyzeteket készítettem, amelyetek a tanítványaim ingyenesen megkaphatnak tőlem. A jegyzetek között nem csupán könnyen érthető magyar nyelvű nyelvtani leírás, hanem hatalmas mennyiségű gyakorló feladat is található. Ezeket e-mail-en keresztül tudom átküldeni neked, amelyeket aztán majd ki is nyomtathatsz, így az online óránkkal párhuzamosan láthatod a jegyzeteidet, és azt is, amit én a táblámra írok óra közben. Amennyiben egyéni korrepetálásra van szükséged, például egyetemi japán nyelvszakos tanulmányaidban, ahol egy konkrét nyelvkönyvből kell tanulnod, úgy természetesen az adott könyvet is használhatjuk az óráinkon.

Hogyan vehetem igénybe az órákat?
Első lépésként kérlek, hogy keress fel telefonon vagy privát üzenetben, hogy egyeztethessük céljaidat, és megbeszélhessük közös tanulásunk részleteit, valamint az első óránk időpontját. Ezután szükséged lesz valamilyen online felületre, amely a tanulásunk felülete lesz. Igénybe veheted az ingyenes 20 perces próba-órámat is, amely segít meggyőzni téged abban, hogy online felületen is épp oly’ remekül lehet tanulni, mint a személyes képzéseken.

Mit kell tudnom az órák idejéről?
Tanóráink időpontjait közösen egyeztetjük, hogy mindkettőnk számára a legjobb időpontban legyenek. Alapvetően minden nap (hétvégén is!) reggel 7 és este 7 óra között elérhető tudok lenni Számodra. Egy japán nyelvóra 60 perces, viszont én már a tervezett óra megkezdése előtt 5 perccel online kapcsolatban vagyok. Ezt Neked is ajánlani tudom, mert az adott óra előtt praktikus közösen ellenőriznünk, hogy technikailag készen állunk-e az online tanulásra. Így a 60 perces órát kényelmesen, gond nélkül, idővesztegetés nélkül kihasználhatjuk. Az előre megbeszélt óránkat lemondani legalább 24 órával korábban lehetséges, lehetőleg telefonon keresztül. Csoportos órák esetén közösen egyeztetjük óráink időpontjait, hogy az minden csoporttagnak megfelelő legyen. A csoporttagok saját felelőssége, hogy megjelennek-e az adott órán. Egy-egy csoporttag alkalmi hiányzásáért sem a csoport, sem a tanár nem vállalja a felelősséget, ezért egy-egy adott óra alkalmi lemondása az egész csoport közös megegyezésével lehetséges.

Technikai kérdések, avagy mire kell ügyelni?
A zökkenőmentes online óráinkhoz a Te részedről is rendelkezni kell megfelelő internet-kapcsolattal és sáv-szélességgel. Ezen kívül fontos, hogy legyen egy mikrofonod, amin keresztül kommunikálhatunk óra közben. Ügyelned kell arra, hogy lehetőleg ne zavarjanak minket tanulásunk közben; biztosítanod kell ez idő alatt a csendet és a nyugalmat.

Hogyan történik a fizetés?
Egyszeri, privát japán nyelvóra esetében a fizetés utólag történik, banki utalással. Bérlet váltása esetén az első óránk megtartása után, szintén banki átutalással rendezzük a bérlet árát. A bérletet tehát mindig előre váltjuk, és a jövőbeli óráinkat fedezi. A fizetésről a számlát postán küldöm el. Egy bérlet a kiváltásától 5 hétig érvényes, utána érvényét veszti, illetve az így elvesztett nyelvórák összegét nem áll módomban visszatéríteni.

 

Tárhelyszolgáltató: MikroVPS

Az oldal adatai

Az oldal tulajdonosa: Györkei Máté
Telefon: 06-70 / 357-9213
Budapest, 1157. Kőrakás park 19.

 

 

Készítette: Kiss Zsolt

 

Please publish modules in offcanvas position.