Újdonság!

Tanulási tanácsadás online!

Elakadtál a tanulásban? Hiába tanulod a japánt, mégsem megy? Esetleg úgy érzed, eleged van az egészből? Számtalan japán nyelvtanulót láttam/látok, akik hasonló problémákkal küzdenek, viszont szégyellnek segítséget kérni, hiszen nagyon kellemetlen felvállalni, hogy a nyelvet, amelyet nagy lelkesedéssel tanultak egykoron, most a hátuk közepére kívánják. Ha Neked is krízis állt be a japán tanulásodban, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi sorokat.

Annak ellenére, hogy mi mind imádjuk a japán nyelvet, bizony van úgy, hogy a tanulását elakadások keserítik meg. Egy-egy elakadásnak számtalan oka lehet. Én, mint japán nyelvtanár, rendszeresen szembesülök tanítványaim tanulási kríziseivel, amelyeken mindig nagy igyekezettel segítek átlendülni nekik.
Milyen „tünetek” esetén ajánlom az online tanácsadást?
Nos, amikor ilyen, és hasonló mondatok fogalmazódnak meg benned, mint például:

Eltte Utna 001„Hiába szeretnék japánul tanulni, nem tudom, hogy kezdjem el…”
„Hiába próbálom ezerféleképp, sehogy sem megy…”
„Hiába tanulom meg századjára, mindig elfelejtem…”
„Hiába imádom a japánt, még sincs hozzá kedvem…”
„Hiába tanulom, mégsem jutok ennél magasabb szintre…”
„Hiába tanulom már régóta, mégsem merek megszólalni…”
„Hiába vágyom japános karrierre, nem tudom, mit tegyek…”
„Hiába tanulok japán szakon, mégsem megy a japán…”

Tehát ha Téged is tanulási nehézségek nyomasztanak, vagy nem tudod, hogyan léphetnél előre a jelenlegi helyzetedben, akkor valóban sokat segíthet neked egy szaktanácsadás.
A 60 perces online tanácsadás ára mindössze 5000 Forint, melyet utólag tudsz rendezni utalással. Online „találkozásunk” időpontja a hét bármely napján, reggel 7-től este 7-ig lehetséges, előzetes egyeztetés után.

Mit nyerhetsz egy szaktanácsadással?
- Azonnal átlendülhetsz a nehézségeden, és újult erővel folytathatod a tanulást.
- Tágabb ismeretekre, sosem hallott információkra tehetsz szert.
- Teljesen új irányvonalat vehet a japán tanulásod, illetve karriered.

Amennyiben mélyebben is érdekel, hogy mégis milyen jellegű problémákra kínálok megoldásokat, úgy ajánlom szíves figyelmedbe a honlapomon lévő cikkeimet, valamint követhetsz engem a Facebook-on, ahol szintén sok érdekes témában olvashatsz tőlem.