Többnapos vidéki japán nyelvtáborok általános leírása

Figyelem! A legközelebbi tábor tervezett időpontja 2019. április hónap.

Képzelj el egy olyan többnapos, vidéki táborozást, ahol egész nap japánul tanulhatsz, miközben vidám baráti társaságban élvezheted a sátrazás, a szabad tűzön való főzés, a tábortűz rakás, a kirándulás, és még sok más izgalmas szabadidős program nyújtotta életre szóló élményeit! Ha Te is részt szeretnél venni egy ilyen táborozáson, akkor örömmel ajánlom figyelmedbe az alábbi sorokat!

Mi történik egy ilyen többnapos nyelvtáborban?
nyri tbor 001A táborhelyre érkező diákok vegyesen élvezhetik az intenzív japán nyelvórák és az önfeledt szórakozás nyújtotta élményeket. A résztvevők napi 6 óra nyelvi képzésben részesülnek, míg a nap többi részét közös szabadidős programokkal töltik. Tervezett szabadidős programjaink szabadon választhatóak az alábbiak közül: Kirándulás, íjászat, harcművészeti bemutató, egészségmegőrző torna, pingpongozás, focizás, sütés-főzés, és még sok minden más. Maga a táborhely gyönyörű természeti környezetben, erdőkkel-mezőkkel körülvett, egy hektáros, hatalmas területen található.

Hogyan történik az oda utazás, az elszállásolás, és az ellátás?
A táborba való lejutást a résztvevők egyénileg oldják meg kocsival, vonattal, vagy távolsági busszal. Adott esetben egy kis segítségre számíthatnak a szervezőktől, például abban, hogy egy tömegközlekedéssel érkező diákot kocsival felvegyenek egy közeli településen, és a táborig szállítsák. A résztvevők sátrat hoznak magukkal, és a szervezők által biztosított táborhelyre felállítva, abban alszanak. A tábor minden résztvevőnek ajándékként felajánl napi háromszori étkezési lehetőséget. Tisztálkodási lehetőség japán stílusú szabadtéri fürdőházban; a vécé udvari száraz toalett.

Mik a táborban való részvétel feltételei?
A táborban való részvétel kizárólag olyan nagykorú diákok számára lehetséges, akik vállalják a táborozás kihívásait. A részvételi díj fejenként egy napra 5 ezer Forint. A tábor megszervezéséhez legalább 10 fő részvétele szükséges.

 

Tárhelyszolgáltató: MikroVPS

Az oldal adatai

Az oldal tulajdonosa: Györkei Máté
Telefon: 06-70 / 357-9213
Budapest, 1157. Kőrakás park 19.

 

 

Készítette: Kiss Zsolt

 

Please publish modules in offcanvas position.